Ecoviure i més

Del 16 al 18 d’octubre se celebarà al Palau Firal de Manresa la 11a edició de la Fira Ecoviure (http://www.ecoviure.cat/), dedicada a la sostenibilitat i la vida ecològica, organitzada per Fira de Manresa, l’Ajuntament de Manresa, el DAR, la Diputació de Barcelona i Unió de Pagesos.

jornadestecniques09

 

A la Fira s’hi exposaran uns 70 productes agroalimentaris de qualitat, de proximitat i tots ells amb la certificació del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. L’esdeveniment premiarà un any més els millors vins i olis ecològics. També acollirà empreses i entitats vinculades amb les energies renovables, el comerç just i responsable, la construcció sostenible, el tèxil, la protecció de la natura i la cooperació.

 

També cal destacar, en aquest marc, l’organització d’unes jornades tècniques (arxiu .jpeg adjunt) en les quals destaquen:   1) Una xerrada el dissabte 17 de 10.00 a 11.30 sobre els circuits curts de comercialització dels productes ecològics.   2) La jornada “A taula! Portem els aliments ecològics a les escoles”, que se celebrarà també dissabte 17 de 11.00 a 14.00, i que coincidirà amb la presentació del Manual per a la introducció d’aliments ecològics a les escoles, editat per la Taula de Treball d’Alimentació Escolar Ecològica i el DAR, i que pot ser d’utilitat per a tots els ens locals que esteu treballant accions en aquest sentit. Us adjuntem pdf amb programa complet de la jornada.

Esperem que sigui del vostre interès. 

Manresa_aliments ecologics escoles

Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: