Colònies 2009. Carta de les “monis” adreçada als paticipants.

Aquesta és una carta cursi però sincera. Tots i cadascun dels moments que hem compartit amb vosaltres quedaran gravats al nostre cor de manera irreversible.

 Hem volgut ensenyar-vos a estimar, a compartir i a gaudir amb i de la naturalesa, tot i així heu estat vosaltres els que ens heu ensenyat moltes coses, gràcies!!!,

Ens heu ensenyat que petits i grans poden jugar junts, que la sensibilitat és millor que la força bruta, i que us accepteu i estimeu independentment de la vostra edat, origen o sexe.

Cadascú de vosaltres representa una peça del puzle que és aquesta tribu, si n’hagués faltat una res hauria sigut el mateix. I així com la tribu ARBORAQUA que som, hem compartit tantíssims dies i nits de pluja, de sol sufocant i aquella lluna que sortia entre les muntanyes mentre miràvem les estrelles…

Vam voler apropar-nos als indis, tocant tombals fets per nosaltres mateixos, vestint-nos com ells, posant-nos mascares, ballant…

Vam tindre ajuda, d’unes visites molt especials, com la del Ramón, que ens va ensenyar a escoltar les roques i donar-los color, o com la del Jordi, un Xaman que ens va explicar moltes coses sobre els indis, o l’Angel, que ens va instruir per a respirar i moure’ns amb la natura.  A tots, moltes gracies. I Evidentment no ens podrem oblidar de la tribu del NYAM-NYAM, que ens van alimentar com només ho saben fer les mares, i ens van curar quan ens vam fer mal.. A elles també, moltes gràcies.

I entre mig de tot, jocs, piscina, rialles, somriures, amor, però sobretot amistat.

Han sigut unes colònies meravelloses!

Havíem pensat de fer-vos un petit obsequi, però hem arribat a la conclusió de que l’experiència viscuda és el regal més gran.

Mireu al vostre voltant i adoneu-vos de lo valuós que és tot això.

Guillermo, Sofia, Noel, Nil, Jan, Clara, Alma, Victor, Patricia, Nelson, Lia, Iana, Dani, Hector, Pau, Paola, Cristina… Sou una tribu, la tribu ARBORAQUA , i ara feu un cul enrere!, que encara ha de vindre molta mes gent!

Us estimem molt i esperem que sigueu feliços!!!

Les Monis (Alícia, Rosa i Chanda)

P7097489

Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: